Lille Lone II

Team Trouthunter

Havørreder total 2016 - 35


Sæson 2016

sæsonnen 2016 startede meget skuffende efter en helt vild sæson 2015. Jeg gik med en tro på at jeg havde knækket koden efer vi i 2015 fangede 145 havørreder, men et forår med meget blæst og manglende fisk på krogen, begyndte der at komme rynker i panden på den gamle kaptajn. Da båden så også blev træt og måtte på land og reperares så så det først sort ud.

Selvtiliden var derfor ikke helt i top, da vi igen nærmede os havørred månederne september - oktober - november. Men det blev der lavet om på, for der blev taget flere flotte havørreder i den periode, oktober var dog klart årets bedste måned.

Alt i alt en meget blandet sæson med en del skuffelser, men de gode stunder på fjorden er heldigvis dem man husker bedst. Det skal dog siges, at hvis nogen for en 6-7 år siden havde sagt at jeg ville få en sæson med 35 havørreder og fik en 4 siders artikkel i Fisk og Fri, så havde jeg aldrig troet på dem. Så kaptajnen er trods alt tilfreds og ser frem mod sæson 2017, med seltillid, tro og glæde.


Sæson 2016

Den største i 2016

Fanget af kaptajn Jacob Madsen :)


Sæson start

Det har været en skuffende start på sæsonnen med kun 3 havørreder i Marts. Vi håber på at vi får en April måned lige som sidste år, med mange flotte havørreder i båden. Vandet er stadig koldt og fiskene er ikke så aktive endnu, men nogle gode dage med flere plus grader og ingen natte frost, så tror vi på at aktiviteten i fjorden stiger og vi kommer til at lande massere af sølvtøj :)


Stillingen Trouthunter cup 2016

Jacob Madsen    26

Knud Madsen       3

Beata Madsen      2

Mikkel Gerche      2

Martin Larsen       1

Jan Ib                  1